Sari la conținut

Blog

ingrasaminte in agricultura

Îngrășăminte utilizate în agricultură

Îngășăminte utilizate frecvent în agricultură Îngrășămintele cel mai utilizate în agricultură sunt azotatul de amoniu, uree, nitrocalcar, azotatul de calciu. În continuare vom prezenta câteva caracteristici ale acestor produse și indicații de utilizare. Azotatul de amoniu Caracteristici tehnice: – se prezintă sub formă de granule slab colorate galben-gri;– conține în compoziție 33,5 % azot total;– are umiditate de max. 0,45%;– greutate specifică 0,92 t/m3;– asigură… Citește mai mult »Îngrășăminte utilizate în agricultură

Îngrășăminte foliare

Despre îngrășăminte

Rostul Îngrășămintelor. Cea mai importantă măsură în vederea creşterii potențialului productiv al pământului este administrarea de îngrășăminte. Aceasta constă în adăugarea de substanțe minerale, împuținate în pământ din diferite cauze, şi sprijinirea, în acest fel, a necesităților de dezvoltare a plantelor, ceea ce conduce la creşterea productivității. Stabilirea tipului de îngrășământ cel mai potrivit pentru plantele care urmează a fi cultivate, administrarea în timp şi… Citește mai mult »Despre îngrășăminte