Sari la conținut

Despre noi

Solicitările pieţiei şi flexibilitatea societăţii au influenţat în mod pozitiv evoluţia rapidă a S.C. Amirati  Agroplant S.R.L  BRĂILA, într-un mediu puternic competitiv. Compania activează într-un domeniu de activitate care nu este deloc favorizat – agricultura, dar are încredere într-un viitor încununat de succes. Dezvoltarea firmei a necesitat o muncă susţinută de către o echipă tânară, bine sudată şi competentă. S-a avut în vedere selectarea furnizorilor în funcţie de performanţele acestora, găsirea de noi metode de reducere a costurilor, în paralel cu creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor prin raportul calitate – preţ, instruirea continuă a personalului, dezvoltarea unei logistici eficiente şi nu în ultimul rând câştigarea unui sentiment de încredere din partea partenerilor.

Activitatea societăţii se bazează pe comerţul en-gross şi en-detail cu produse destinate agricultorilor – de la micile gospodării până la fermele mari. Venim în întampinarea clienților noştri nu numai cu produsele româneşti, produse cunoscute dealtfel, dar şi cu produse noi, de ultimă generație, produse pentru care echipa noastră este pregătită să dea consultație de specialitate.
Amirati Agroplant S.R.L. se află într-o permanentă evoluţie, proces care se realizează prin generarea unui sentiment de încredere, respect şi stabilitate în cadrul relaţiilor parteneriale de afaceri, prin anticiparea solicitărilor clienţilor, instruirea şi motivarea personală a angajaţilor, printr-o logistică eficientă îndreptată spre satisfacerea nevoilor clienţilor, prin lărgirea gamei produselor oferite şi prin urmărirea unui feed-back corespunzător resurselor alocate.

Rolul îngrășămintelor în creșterea producției

Funcția principală a îngrășămintelor chimice agricole este de a preîntâmpina lipsa substanțelor hrănitoare din pământ, mai simplu spus, îngrășămintele chimice agricole reprezintă hrana pentru plante. Pentru a crește și a se dezvolta normal, plantele au nevoie de carbon, hidrogen și oxigen pe care le iau din aer și apă, plus 13 alte elemente minerale esențiale numite substanțe hrănitoare sau fertilizatori pe care în mod normal le iau din sol. După o folosință îndelungată și continuă a solului, aceasta sărăcește în substanțe hrănitoare și este necesară intervenția omului prin aplicarea susținută de îngrășăminte chimice agricole specifice, funcție de carențele solului. Prin urmare, îngrășămintele chimice agricole înlocuiesc nutrienții pe care plantele îi absorb din sol. Prin urmare, îngrășămintele chimice agricole înlocuiesc nutrienții pe care plantele îi absorb din sol. Fără utilizarea îngrășămintelor chimice agricole recoltele ar fi substanțial reduse! Dacă unul sau mai mulți fertilizatori nu sunt prezenți în sol, sau există în cantități insuficiente pentru o creștere optimă a plantei, este nevoie de intervenția din afară, respectiv fertilizarea cu îngrășăminte chimice agricole specifice solului respectiv. Lipsa unui singur element mineral este suficient pentru a obține o scădere accentuată a recoltei.

Brands we work with


Shopafy

Cavetto​

Velvet​

Beezon

Amandi

Sanevo

Denniez

Vineza